SENSEI DIRK HEENE 8.DAN 27.-28.7 2016 HONKAPIRTILLÄ

Treeni maksut/Prices

Viikko treenit/Week trainings

50€ peruskurssi kesto 3 kk

Harjoittelu maksu 2017 100€  vuosi

(50€ 6kk)

(ei koske peruskurssia)

Kase Ha Dojo sijainti ja tilat!

 

Honkapirtti Oulun Länsi-Patelassa tarjoaa erinomaiset tilat harjoitella karatea. Honkapirtti on osa Pateniemeläistä kulttuuriperintöä ja sellaiseksi haluamme istuttaa myös Kase Ha Karaten harrastamisen alueella. Kaikki ovat tervetulleita treeneihin, mutta helpointa on tulla lähialueilta Länsi-Patelan lisäksi, kuten Herukasta, Rajakylästä, Rajahaudasta,Taskilasta, Linnanmaalta, Kellosta Haukiputaalta. Keskustastakin autolla, matka-aika on n. 15min. Harjoitustilana on tilava liikuntasali. Suihkutilat ja saunakin löytyvät. Leirejä varten on myös hyvin varusteltu keittiö sekä kahvilatila. Leiriläisille majoittuminen Honkapirtin tiloissa on myös mahdollista.

Honkapirtti sijaitsee Patenimen urheilualueen vieressä ja merellisen uimarannan välittömässä läheisyydessä. Rajahaudan hienoon luonnonpuistoon ja pitkospuille - nuotiopaikalle on reipas kävelymatka. Lisäksi kaikki palvelut löytyvät Pateniemen keskuksesta muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Tsekkaa FB:
  • facebook-square

facebook/Buki-oulu

OTA YHTEYTTÄ

Osoite:
Kase Ha Dojo
Honkapirtti
Pateniementie 86
90800  OULU
EMAIL: coperate.jarmo@gmail.com
PUH: 040 8699 332
kahonenharri@gmail.com
Sijainti - kartta!

© 2015 by KASE HA KARATE OULU. Proudly created with Wix.com

Tilaa treeni info viikko treeneistä, leiripäivistä, viikonloppuleireistä. Kotimaan leireistä, ulkomaan leireistä. Opettaja vierailuista jne.